info@hunaklojistik.com
|
+90 532 385 38 33 / +90 216 307 13 33 / +90 530 484 02 33
7/24 DESTEK

Hakkımızda

Hünak Lojistik

Hikayemiz

Hünak Lojistik, karayolu taşımacılığı, denizyolu taşımacılığı, havayolu taşımacılığı, demiryolu taşımacılığı yanı sıra; proje Taşımacılık, lowbet taşımacılık, gümrükleme vb. uluslararası ticaret ve lojistik alanında gerektiren bütün unsurlar hakkında profesyonel hizmet vermektedir.
Hizmet verdiği tüm lojistik alanlarında geleceğe yönelik vizyonu ve sürdürülebilirlik hedefi ile üstün hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti politikasını yinelemekte ve sürekli geliştirmektedir.
Hızla büyüyen iş hacmi ve uzman kadromuz sayesinde ithalat ve ihracat firmalarına lojistik destek, tedarik ve üretimini sağlayan Hünak Lojistik, Türkiye ve dünyanın bir çok noktasına sizler için ulaşmaya devam ediyor.

Karayolu Taşımacılığı

Ülke

Havayolu Taşımacılığı

Destinasyon

Denizyolu Taşımacılığı

Liman

Demiryolu Taşımacılığı

Ülke

Vizyon ve Misyonumuz

Değişen dünyanın tüm lojistik ihtiyaçları için.

Misyonumuz müşterilerimizin ihtiyaçlarına; bilgi, yöntem ve deneyimlerimizle özgün çözümler sunmak ve rekabet başarısında köprü olmaktır.

Vizyonumuz yenilikçi çözümler ile müşterilerimizin kurumsal gelişimi ve sürdürülebilirliğinin sağlanmasında Türkiye`de tercih edilen bir şirket olarak değer yaratmak.

Müşteri Odaklı Kalite Politikası

Çözüm ve sonuç odaklı müşteri memnuniyeti.

Değişen müşteri beklentilerine uygun hizmet politikamızı sürekli geliştirip yenileyerek tüm faaliyetlerimizi üstün sorumluluk anlayışı ve özveriyle yönetiyoruz.

Hünak Lojistik profesyonel kadrosu, yaygın şube ağı, periyodik personel eğitimleri ve büyüme odaklı gelecek politikasını sürekli geliştirerek müşterilerine farklı bir bakış açısı sunuyor.

error:
Tıklayarak yazın.
7/24 Destek Hattı
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara