info@hunaklojistik.com
|
+90 532 385 38 33 / +90 216 307 13 33 / +90 530 484 02 33
7/24 DESTEK

Almanya Nakliye

Hünak Lojistik

ALMANYA NAKLİYE HİZMETLERİ

Almanya’nın Stuttgart, Karlsruhe, Münih, Nürnberg, Berlin, Frankfurt, Bremen, Hamburg, Hannover, Wolfsburg, Bochum, Dortmund, Düsseldorf, Köln, Leverkusen, Mönchengladbach şehirlerine inşaat malzemesi, ham madde, gıda ürünleri, matbaa ve türevleri, makine, makine parçaları, tutkal ham maddesi, fide, ağaç kabuğu, Elektronik ürünleri, kimyasal ürünler, ilaç, kozmetik, bakliyat, yaş sebze ve meyveler, fore kazık makinası, ekskavatör, dozer, biçer döver, tekne ve yat, gemi ekipmanları, uçak motoru, büyük çaplı silobazlar ve tanklar, finişer makinası, çelik konstrüksiyon, çelik kapı, bitki fidanları, sera malzemeleri, çit, tel, traktör ve ekipmanları, Kuru yükler, paletli taşımacılık hizmetleri vermekteyiz.

20 Yıla yakın piyasa tecrübesi ve hakimiyeti sayesinde oluşturmuş olduğu güçlü bağlar ile lojistik taşımacılıklarına devam eden firmamız Avrupa Nakliye Firmaları arasında büyük bir ivme yakalamıştır. Bünyesinde araçlar ve yol hakimi kaptanları ile Türkiye Lojistik Firmaları meslektaşları arasında yerini almaktadır. Kapıkule sınır kapısı veya Hamzabeyli Sınır kapısından çıkan Araçlar takograf ve Avrupa Karayolu Yasalarına uygun bir şekilde devam etmektedir. Türkiye Almanya tır Nakliye Fiyatları sizler için en uygun ve doğru bir şekilde iletilmektedir. Almanya’ya nakliyat yapmak için firmalar ihracat için gerekli evrakları ve Avrupa kurallarına uygun tonajı uygun bir şekilde barındırmaktadır.

Almanya Nakliye Transit Süreleri:

İşletmemiz HÜNAK LOJİSTİK olarak, dünyanın pek çok bölgesine hızlı teslimat süreleri ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Özellikle de Almanya nakliye transit süreleri konusunda, en kısa süre zarfında teslimat sağlayan işletmemizi güvenle tercih edebilirsiniz. Her alanda olduğu gibi, nakliye transit sürelerinde de aynı itina ve özeni göstererek çalışmalarıma devam ediyoruz. Avrupa’daki özellikle de Almanya çevresindeki sürekli ve sadık müşterilerimize her zaman en kısa sürede nakliyat sağlıyoruz.

Firmamız bünyesinde Almanya nakliye sürecini en kısa zaman diliminde gerçekleştirmek üzere, son model araçlar hazır bulundurulmaktadır. Yine aynı şekilde sizlere kaliteli hizmetler sunmak için eğitimli ve deneyimli çalışanlarımızla bu süreci en iyi hale getiriyoruz.

Türkiye-Almanya Arası Hızlı Transit:

HÜNAK LOJİSTİK ailesi olarak Almanya nakliye transit süreleri konusunda hiçbir zaman taviz vermiyoruz. Son derece iyi ve sadık ilişkiler kurduğumuz bir Avrupa ülkesi olan Almanya’ya sık sık nakliye hizmetleri sağlıyoruz. Ayrıca bu şekilde uluslararası ilişkilerde her zaman aktif rol oynamaya ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz.

Bünyemizde çalışmalarını sürdüren her bir çalışanımız, gerek şoförler, gerek koordine uzmanlarımız her türlü çalışmada mutlaka stratejik kararlar doğrultusunda yer almaktadır. Bu şekilde hizmet kalitemizden ödün vermeyerek Türkiye-Almanya arası nakliye transit sürecini maksimum 6 günde tamamlıyoruz.

Almanya Parsiyel Taşımacılık:

İşletmemiz HÜNAK LOJİSTİK ailesi olarak, müşterilerimize birçok alanda olduğu gibi parsiyel taşımacılık alanında da yardımcı oluyoruz. Almanya parsiyel taşımacılık alanında her zaman öne çıkan hizmetlerimiz sayesinde birçok anlamda rakiplerimizi geride bırakmaya devam ediyoruz. Parsiyel taşımacılık denildiğinde akla gelen ilk firma olarak, sorumluluk bilinci ile işlerimizi her zaman profesyonel yollarla yapıyoruz.

Her zaman müşterilerimizle iyi ilişkiler geliştirmek öncelikli hedefimizi oluşturmaktadır. Bu sayede geliştirdiğimiz kusursuz çalışma yöntemleri sayesinde ilerlemeye ve yeniliklerin öncülüğünü üstlenmeye devam ediyoruz. Bünyemizde yer alan her bir çalışma arkadaşımız ile taşımacılık sürecini oldukça disiplinli bir şekilde koordine ediyoruz.

Almanya parsiyel çalışan nakliyeciler arasında olan Hünak, İstanbul depolarından düzenli olarak haftalık olarak hizmet vermektedir. Almanya’ya ihracat yapan firmalar tarafından komple araç satışı olmayan malzemeler için parça nakliye hizmeti vererek Almanya parsiye taşıma sürecini yönetmekteyiz. Almanya kara nakliye için transit süre 7-9 gün arasında değişirken, almanya parsiyel karayolu 10-12 gün arasında değişkenlik göstermektedir. Almanya parsiyel nakliye fiyatları yükün ebatına, ağırlığına göre değişmektedir. İzmir almanya parsiyel veya ankara almanya parsiyel talep eden müşterilerimiz için iç nakliye aracımızı yönlendirerek İstanbul depomuzdan çıkışları gerçekleştirmekteyiz. Navlun fiyatları konusunda Türkiye’den Almanya’ya nakliye fiyatları için uygun teklifleri iletmekteyiz. Yurtdışında ki müşterilerimizde firmamızla iletişime geçerek Almanya Türkiye parsiyel yük fiyat için uygun tekliflere sahip olabilirler. Almanya Lojistik firmaları kategorisinde yer almaktayız.

Güncel Almanya Nakliye Fiyatları için aşağıdaki linke tıklayınız:

https://hunaklojistik.com/almanya-nakliye-fiyatlari-2024/

Almanya Nakliye Hizmetleri
Almanya Nakliye Firmaları
Almanya Nakliye Fiyatları
Almanya Karayolu Güzergâhı
Almanya Karayolu Nakliye / TIR Nakliye
Almanya Parsiyel Nakliye
Almanya Konteyner Nakliye
Almanya Demiryolu Nakliye
Almanya Havayolu Nakliye
Almanya Taşımacılık Hizmetleri ve Öne Çıkan Lojistik Yöntemler
Almanya Grupaj Taşımacılığı
Almanya Ağır Yük Taşımacılığı
Almanya Tehlikeli Madde Taşımacılığı
Almanya Parça Yük Taşımacılığı
Almanya Komple Taşımacılık
Almanya Gıda Taşımacılığı
Almanya Lojistik Süreçleri
Almanya Ağır Nakliye
Almanya Yanıcı Nakliye
Almanya Soğuk Hava Taşımacılığı
Almanya Nakliye Firmaları ve Komple Taşımacılık
Almanya Gıda Taşımacılığı
Almanya Nakliye Fiyatları

Çağrı Merkezi
 +90 530 484 02 33

error:
Tıklayarak yazın.
7/24 Destek Hattı
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara