info@hunaklojistik.com
|
+90 532 385 38 33 / +90 216 307 13 33 / +90 530 484 02 33
7/24 DESTEK

Kıbrıs Nakliye

Hünak Lojistik

Kıbrıs Nakliye ve Nakliye Fiyatları

Kıbrıs Nakliye

Yurtdışı lojistik faaliyetlerine devam eden firmamız, Kuzey Kıbrıs nakliye hizmetini de en iyi şekilde gerçekleştirmektedir. Bünyesindeki araçları ile komple araç, parsiyel araç, lowbet araç ve açık kasa araç imkanı da sunmaktadır. Deneyimli kaptanlarımız ve uzman ekip kadromuz ile sizlere en iyi şekilde yardımcı olmayı amaçlamaktayız. Hedeflediği vizyon doğrultusunda Hünak Lojistik müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. En uygun navlun ve zamanında teslimat ile yoluna müşterilerine hizmet etmeye devam etmektedir.

Kıbrıs Nakliye Fiyatları

Uluslararası nakliye taşımacılığında fiyat belirleme işlemi, yükleme noktası ve varış noktası arası mesafe ölçümü ile oluşmaktadır. Belirlenen km uzaklık, mal cinsi, tonajı ve araç türüne göre değişkenlik göstermektedir. Kıbrıs Nakliye Fiyatları için her zaman güncel fiyatlandırma yapılmaktadır. Türkiye’nin her bölgesinden araç imkanı sunan firmamız, araç tedariki konusunda sorun yaşatmamaktadır. Mersin Kıbrıs nakliye seferi RO-RO gemiler ile gerçekleşmektedir. Kıbrıs Tır fiyatları için bizlere navlun talep edebilirsiniz.

Kıbrıs Parsiyel Nakliye

Haftalık olarak düzenli çıkışlarımızın gerçekleştiği İstanbul ve Mersin depolarımızdan nakliye seferlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Müşterilerimizin bizlere ilettiği yük cinsi ve ölçülerine göre fiyatlandırmamızı gerçekleştirmekteyiz. Kıbrıs lojistik taşıma kuralını bilen her geçen gün kendini yineleyen firmamız, en çok tercih edilen Kıbrıs Nakliye Firmaları arasında yer almaktadır. Müşteri temsilcilerimiz ile bilgi-alışverişi sırasında İstanbul Kıbrıs Nakliye Fiyatları, Mersin Kıbrıs Nakliye Fiyatları, Bursa Kıbrıs, Ankara Kıbrıs ve diğer illerinden bilgi ve fiyat alabilirsiniz. Kıbrıs Denizyolu nakliye taşımacılığı RO-RO yük gemileri ile gerçekleşmektedir. Taşucu Kıbrıs gemi seferleri veya Mersin Kıbrıs Gemi seferleri bilgisine sahip ekibimiz ile zaman aşımına uğramadan gerçekleştirmekteyiz. Kıbrıs tır firmaları arasında hep daha iyiye gitmeyi hedeflemekteyiz.

error:
Tıklayarak yazın.
7/24 Destek Hattı
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara