info@hunaklojistik.com
|
+90 532 385 38 33 / +90 216 307 13 33 / +90 530 484 02 33
7/24 DESTEK

Sırbistan Nakliye

Hünak Lojistik

Sırbistan Nakliye ve Nakliye Fiyatları

Sırbistan Nakliye

Balkanlar nakliye firmaları arasında olan Hünak Lojistik, Sırbistan lojistik hizmetlerine devam etmektedir. Bünyesindeki araçlar ile başta başkent Belgrad olmak üzere diğer şehirlerine de taşımacılıklarını gerçekleştirmektedir. Oluşturduğu uzman ekip kadrosu ile müşterilerine tam zamanlı hizmet veren firmamız Sırbistan Nakliye Firmaları arasında yer almaktadır. Sırbistan bölgesinde deniz olmaması sebebiyle Sırbistan Karayolu taşımacılığı gerçekleşmektedir.Sırbistan kuzey tarafında Macaristan, batı tarafında Hırvatistan ve Bosna- Hersek, Romanya ve Bulgaristan ile etrafı çevirilidir. Sırbistan’ın başkenti Belgrad’dır. Sırbistan Türkiye Nakliye sürecinde taşımacılık harici gümrükleme ve depolama hizmetimizde mevcuttur. Türkiye nakliye Firmaları gerçekleştirmiş oldukları Sırbistan nakliyat seferlerinde ülkemiz adına bir hayli prestij kazandırmıştır.

Sırbistan Nakliye Fiyatları

Belirlediğimiz destinasyon hesaplaması sonrası oluşturulan fiyat ile yükleme programı yapılmaktadır. Uzman operasyon ekibimizin takibi ve güncel konum bilgisi ile müşterilerimize en kaliteli şekilde hizmet vermeyi amaçlamaktayız. Gelişen teknolojiyi takip ederek Global Lojistik Firmaları içerisinde yer alan firmamız, her geçen gün gelişimine daha özverili bir şekilde devam etmektedir.

Sırbistan Nakliye Süreleri

Sırbistan ihracat yapan firmalar için önemli bir teşkil eden transit süreler; gümrük kapı sıralamaları, malzeme cinsi, araç durumu ve bölgeye göre değişkenlik göstermektedir. Türkiye nakliye Firmaları arasında gösterdiğimiz ivme ile hizmetimizi en iyi şekilde sunmayı sürdürüyoruz.

Sırbistan Parsiyel Nakliye

Türkiye ihracat firmaları yüklerin tamamını dolduramadığı zamanlarda parça malzeme olarak adlandırdığımız parsiyel taşımacılık hizmetine dönüş sağlamaktayız. Sırbistan Parsiyel Nakliye sürecini her hafta düzenli olarak çıkışlarımızı sağladığımız İstanbul depolarımızdan gerçekleştirmekteyiz. Yükün ebatları doğrultusunda (en*boy ve yükseklik) hesaplamalar sonucu maliyet çıkartılır. Fiyatlandırma sonrası gerekli ihracat evrakları (beyanname, packing list ve ınvoıce) sonrası araç varış güzergahı için çıkışı sağlanır.   

error:
Tıklayarak yazın.
7/24 Destek Hattı
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara