info@hunaklojistik.com
|
+90 532 385 38 33 / +90 216 307 13 33 / +90 530 484 02 33
7/24 DESTEK

Irak Nakliye

Hünak Lojistik

IRAK NAKLİYE HİZMETLERİ

Irak’ın Basra, Al Kut, Necef, Erbil, Ramadi, Süleymaniye, Felluce, Bağdat, Kerbela, Kerkük, Musul, Tikrit, Zaho şehirlerine inşaat malzemesi, ham madde, gıda ürünleri, matbaa ve türevleri, makine, makine parçaları, tutkal ham maddesi, fide, ağaç kabuğu, Elektronik ürünleri, kimyasal ürünler, ilaç, kozmetik, bakliyat, yaş sebze ve meyveler, fore kazık makinası, ekskavatör, dozer, biçer döver, tekne ve yat, gemi ekipmanları, uçak motoru, büyük çaplı silobazlar ve tanklar, finişer makinası, çelik konstrüksiyon, çelik kapı, bitki fidanları, sera malzemeleri, çit, tel, traktör ve ekipmanları, Kuru yükler, paletli taşımacılık hizmetleri vermekteyiz.

Irak Karayolu Nakliye

Irak ile Türkiye’nin sınır komşu olması iki ülke arasındaki nakliyelerde karayolunun kullanılmasına neden olmaktadır. Irak karayolu nakliye uygulamalarımız ise Irak’ın özel durumundan dolayı farklı şekillerde gerçekleştirilmektedir.

Günümüzde Irak’ı lojistik açısından Kuzey ırak ve Güney Irak olarak ele almakta fayda var. Kuzey Irak bölgesine aktif olarak sevkiyatlar yapılmaya devam etmekte, herhangi bir sıkıntı olmadan Türkiye’den çıkan araçlarımız kapıdan kapıya teslimat yapabilmektedir. Fakat Güney’e gidecek karayolu yükleri çoğunlukla aktarmalı ya da yabancı plakalı çekicilerle dorselerin taşınmasıyla alıcıya ulaştırılmaktadır. Irak karayolu nakliye işlemlerinin tamamında gümrük işleri ise Halil İbrahim Gümrüğünde tamamlanmaktadır.

Irak karayolu nakliyesinde kullanılan birtakım belgeler vardır. Bu belgeler yük cinsine göre değişkenlik göstermektedir ve CMR, İngilizce Fatura, Çeki Listesi, Menşe Şahadetnamesi, Gıda Ürünlerinde Tarım Belgesi, SGS bunlar arasında yer almaktadır.

Irak karayolu nakliye hizmetleri kendi içinde birçok türe sahiptir. Karayolu nakliye türlerinin oluşmasında yükün özellikleri, müşteri talepleri, taşıma yöntemi gibi etkenler etkili olmakta, firmamız geniş nakliye türüyle her türlü talebi başarıyla karşılamaktadır.

Irak Parsiyel Nakliye

Irak ile Türkiye arasında gerçekleştirilen ticari faaliyetler çok farklı sektörlerde, çok farklı yoğunluklarda olabilmektedir. Bu nedenle birçok kez bir müşterinin bütün bir aracı dolduracak kadar yükü olmayabilmektedir. Bu gibi parça yüklerdeyse Irak parsiyel nakliye hizmetimiz devreye girmekte, Irak’a taşınması gereken her türlü parça yükünüz alıcısına ulaştırılabilmektedir.

Irak parsiyel nakliyede Türkiye’nin her yerinden mal kabulü yapabiliyoruz. Mallarınızı depolarımızda topluyor, haftanın belirli günlerinde gümrük işlemlerini halledip depomuzdan Irak’a doğru yola çıkıyoruz. En kısa sürede ve en planlı biçimde yüklerinizin alıcılarına ulaşmasını sağlıyoruz.

Irak parsiyel nakliye ile yükü aracı doldurmayacak müşterilerimiz başka müşterilerimizle aracı ortak kullanmaktadır. Dolayısıyla birden fazla kişinin yükü aynı araca yüklenip Irak’a doğru yola çıkarılmakta, orada da bütün yükler alıcı adreslerine dağıtılmaktadır.

Parsiyel nakliye birçok avantajı bir arada sağlasa da en komplike nakliye türüdür. Bu nedenle parsiyel nakliye hizmeti alınacak firma seçilirken çok daha ihtiyaçlı olunmalıdır. Çok daha profesyonel bir ekip nakliye sürecini yürütmelidir.

Parsiyel nakliyede dikkat edilmesi gereken noktalardan birisi aynı güzergaha gidecek yükleri aynı araca yüklemektir. Aynı zamanda araçta taşınacak yüklerin beraber taşınmaya uygun olması gerekir. Firmamız bütün bu gereklere fazlasıyla dikkat etmekte, Irak’a parça yüklerinizi şu avantajlar eşliğinde taşımaktadır:

  • Irak parsiyel nakliyenin en büyük avantajı maliyettir. Az yükünüz için bütün bir nakliye aracının kira masrafını ödemek zorunda kalmazsınız. Yalnızca araçta yükünüzün kapladığı alan kadarının kirasını öder, maliyet tasarrufu sağlarsınız.
  • Irak parsiyel nakliyede aynı güzergaha gidecek yükler aynı araca yüklenmektedir. Böylece depolarımızda yükleme yapıp gümrük işlemleri tamamlanan araçlarımız doğrudan varış noktalarına yol almaktadırlar. Bu da lojistik faaliyetlerimizin en hızlı şekilde gerçekleşmesine yardımcı olmakta, zamanı verimli kullanmayı sağlamaktadır.
  • Irak parsiyel nakliye hizmetlerimiz kapıdan kapıya, kapıdan gümrüğe, gümrükten kapıya gibi farklı seçeneklere sahiptir. Türkiye’nin her neresinde olursanız olun parça yükleriniz teslim alınabilmektedir. Daha sonra da Irak’ın hemen her yerine teslim edilebilmektedir.

Irak Frigo Nakliye

Irak’ın sınır komşumuz olması nedeniyle en çok kullanılan nakliye türlerinden birisi Irak frigo nakliye olmaktadır. Frigo nakliye hizmetlerimiz alanında deneyim sahibi, tecrübeli ve bilgi birikimi yüksek ekiplerimizce ihtiyaçlarınız doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.

Frigo nakliye soğuk zincir taşıma olup belli bir ısı değerinde taşınması gereken, hassas yükler için kullanılır. Nakliye işlemlerinde özel donanımlı, soğutmalı dorseler tercih edilir ve dorseler ilk yüklemeden son teslimata kadar aynı ısıda tutulur.

Frigo nakliyede yüklemeler Türkiye’deki belirtilen adresten, sözleşmedeki tonaj ve miktarda yapılır. Yükleme şoför nezaretinde gerçekleştirilir. İşlemlerin tamamlanmasından sonra fatura, yük evrakları, irsaliye gibi evraklar şoför tarafından teslim alınır. İlgili gümrüğe sevk edilerek gümrükleme işlemleri tamamlanır. Şoför yeniden evrakları teslim alarak Irak’ın sevk şehrine doğru yol alır. Habur Sınır Kapısında çıkış işlemleri yapıldıktan sonra Halil İbrahim Peşmerge gümrüğünde ithalat işlemleri gerçekleştirilir.

Ardından yükün teslimat adresi neresiyse oraya teslimat yapılır. Araç henüz yüklenirken bir düzen halinde yüklenerek içeride hava sirkülasyonunun olması sağlanır. Isı derecesi yüke göre 18 ila -26 arasında ayarlanabilir. Bu alanda pek çok farklı yük her gün Türkiye – Irak arasında taşınmaktadır. Yaş sebze ve meyveler, narenciyeler, katı ve yemekli yağlar, konserve türleri, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, tıbbi malzemeler, sağlık ürünleri, ilaçlar bunlar arasında en fazla tercih edilenlerdir. Nesi nesil, tam donanımlı araçlarımız ve uzman personellerimizle Irak frigo nakliye ihtiyaçlarınız en iyi biçimde karşılanmaktadır.

Irak Ağır Nakliye

Irak ağır nakliye hizmetlerimiz kapsamında uzman ekibimizle standart dışı yüklerin taşımacılığını yapıyoruz. Bunun için alanında özel eğitimli ekibimiz ve yeterli ekipman donanımlarımızla hareket ediyoruz. Sadece taşıma değil, ağır nakliyenin çoğu kez bir parçası olan montaj, demontaj, depolama, sigortalama gibi özel hizmetleri de sağlayabiliyoruz.

Irak ağır nakliye çözümlerimiz kapsamında standart dışı pek çok yükü taşıyabilmekteyiz. En fazla taşımamız isteneler arasındaysa trafo, türbin, santral, silo, kule, askeri malzemeler, fuar stantları, iş makinaları, inşaat konteynerleri ve daha fazlası olmaktadır. Bütün ağır yükleriniz firmamız profesyonel ekipleriyle en kısa sürede Irak’taki alıcı adresine ulaştırılmaktadır.

Irak Grupaj Taşımacılığı

Irak grupaj taşımacılığı yukarıda da bahsettiğimiz üzere ülke için en sık tercih edilen lojistik hizmetlerden biri olarak değerlendirilir. Bu bağlamda, grupaj taşımacılığı her biri ayrı birimler olarak değerlendirilen mal ya da yüklerin taşımacılığına odaklanan bir lojistik çözümdür. Grupaj taşımacılığı ile birden fazla karmaşık yapıdaki lojistik girdinin entegre bir araç ağı kullanılarak bütüncül taşınması hedeflenir.

Irak Ağır Yük Taşımacılığı

Ülke için öne çıkan bir diğer önemli lojistik hizmet de ağır yük taşımacılığı olarak değerlendirilir. Irak ağır yük taşımacılığı kapsamında karayolu imkanları kullanılarak gönderim yapılır. Orta Avrupa’da merkezi bir konumda olduğu için Irak karayolu taşımacılığı özellikle ağır yüklerin ya da gabari taşımacılığı için önemli bir kanal olarak değerlendirilir.

Irak Tehlikeli Madde Taşımacılığı

SRC5 Belgeli taşımacılık olarak da değerlendirilen, tehlikeli maddelerin lojistiği kapsamında Irak önemli bir lokasyon olarak öne çıkar. Özellikle yanıcı mal statüsünde değerlendirilen petrol, doğalgaz ve benzeri materyallerin lojistiği için kullanılacak yöntemler, Irak taşımacılık firmaları için oldukça önemli bir kriter olarak tanımlanabilir.

Irak Parça Yük Taşımacılığı

Irak parça yük taşımacılığı hedef lokasyona gönderimi planlanan malların parça parça ayrı birimlere ayrılarak gönderilmesini baz alan yöntem olarak değerlendirilir. Taşımacılık süreçlerinde uluslararası ticaret yapan firmalar için ciddi bir yük olan lojistik maliyetlerini dengelemek için oldukça verimli bir yöntem olan parça yük taşımacılığı, Avrupa lokasyonu için de ideal bir tercihtir. Tüm bu etkenler de göz önünde bulundurulduğunda Irak parça yük taşımacılığının, lojistik açıdan nitelikli bir yöntem olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Irak Komple Taşımacılık

Yüklerin parça parça taşınmasının aksine, Irak komple taşımacılık parça parça olan yük birimlerinin bütüncül bir lojistik yönetimi ile ele alınarak gönderimini hedefleyen stratejidir. Bu bağlamda komple taşımacılık maliyetleri dengelemek ve gönderim hızını arttırmak için tercih edilen bir strateji olarak kullanılabilir. Bahsi geçen yöntemin özellikle Türkiye gibi ülkelerden Irak’ya gönderimi yapılacak yoğun miktardaki ürünlerin gönderimi için oldukça verimli bir yöntem olduğunu söylemek doğru olacaktır.

Irak Gıda Taşımacılığı

Irak’ya gıda taşımacılığı yapan firmalar özellikle soğutma sistemlerinin yer aldığı araçların kullanımına odaklanırlar. Raf ömrünün kısıtlayıcı olduğu gıda ürünlerinin gönderimi için oldukça önemli araçlar olan soğutmalı sistemler, Irak gıda taşımacılığı süreçlerinde fayda sağlayan bir teknik olarak değerlendirilir. Tüm etkenler de göz önünde bulundurulduğunda, Irak gıda taşımacılığı için kapsamlı teknoloji ve araçların kullanıldığı söylenebilmektedir.

Güncel Irak Nakliye Fiyatları için aşağıdaki linke tıklayınız:
https://hunaklojistik.com/irak-nakliye-fiyatlari-2024/

Irak Nakliye Hizmetleri
Irak Nakliye Firmaları
Irak Nakliye Fiyatları
Irak Karayolu Güzergâhı
Irak Karayolu Nakliye / TIR Nakliye
Irak Parsiyel Nakliye
Irak Konteyner Nakliye
Irak Demiryolu Nakliye
Irak Havayolu Nakliye
Irak Taşımacılık Hizmetleri ve Öne Çıkan Lojistik Yöntemler
Irak Grupaj Taşımacılığı
Irak Ağır Yük Taşımacılığı
Irak Tehlikeli Madde Taşımacılığı
Irak Parça Yük Taşımacılığı
Irak Komple Taşımacılık
Irak Gıda Nakliye
Irak Lojistik Süreçleri
Irak Ağır Nakliye
Irak Yanıcı Nakliye
Irak Soğuk Hava Taşımacılığı
Irak Nakliye Firmaları ve Komple Taşımacılık
Irak Gıda Taşımacılığı
Irak Nakliye Fiyatları

Çağrı Merkezi
 +90 530 484 02 33

error:
Tıklayarak yazın.
7/24 Destek Hattı
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara