info@hunaklojistik.com
|
+90 532 385 38 33 / +90 216 307 13 33 / +90 530 484 02 33
7/24 DESTEK

Ürdün Nakliye

Hünak Lojistik

Ürdün Nakliye ve Nakliye Fiyatları

Ürdün Nakliye

Ortadoğu ülkelerine nakliye sevkiyatlarına hız kesmeden devam eden firmamız, Ürdün nakliyat konusunda taşımacılıklarına devam etmektedir. 20 yıla yakın piyasada yer alan Hünak Lojistik; gümrükleme, depolama, lojistik, antrepo, hizmeti vermektedir. Ürdün Asya, Afrika ve Avrupa’nın kesişimin de yer almaktadır. Ürdün’e ihracat yapan firmalar arasında uzun süreli piyasa tecrübemiz ile yolculuğumuza devam etmekteyiz. Ürdün’ün başkenti Amman olmak üzere diğer bölgelerine frigo, lowbet, parsiyel nakliye hizmetimiz mevcuttur. Ürdün lojistik konusunda bütün depolama, gümrükleme, antrepo olarak kapsamlı hizmetlerimizde mevcuttur. Uluslararası nakliye firmaları arasında yer alan Hünak Lojistik, gerçekleştirdiği taşımacılıklar ile piyasada adından söz ettirmektedir.

Ürdün Parsiyel Fiyatları

İstanbul depolarımızdan düzenli olarak gerçekleştirilen çıkışlarımız ile, Ürdün Parsiyel Nakliye sürecini yönetmekteyiz. Bizlere iletilen en*boy ve yükseklik ölçüleri ile metreküp hesaplama yapılmaktadır. Depomuzdan Amman gümrük, Aqaba gümrük veya teslimat adresinde uygun olacak gümrük adresinde işlemler yapıldıktan sonra teslimat işlemi yapılmaktadır. Depomuza ulaşamayan malzemeler olması durumunda panelvan araçlarını tahsis eden firmamız, yurtiçi nakliye taşımacılıklarını da gerçekleştirmektedir. Hünak Lojistik olarak yurtiçi konteyner taşımacılık da gerçekleştirerek Ürdün denizyolu servisimizi de kaliteli ve güvenilir olarak gerçekleştirmekteyiz. Mersin Nakliye Firmaları, İstanbul Lojistik Firmaları, Ankara Nakliye Firmaları, İzmir Denizyolu Firmaları aralarında oluşturduğumuz rekabet işbirliği ile yüklerinizin güvenli bir şekilde teslimatını gerçekleştirmekteyiz.

Ürdün Nakliye Fiyatları

Ürdün’e ihracat yapan firmalar için en önemli unsurlardan bir tanesi navlundur. Hünak Lojistik gerçekleştirmiş olduğu rekabetçi fiyatları ile Global Lojistik firmaları arasında büyük bir ivme yakalamıştır. Mersin Ürdün Nakliye, İstanbul Ürdün Nakliye, Ankara Ürdün Nakliye, Gaziantep Ürdün Nakliye veya diğer illerimizden komple, frigo, parsiyel, lowbet, gümrükleme, antrepo gibi hizmetleri bünyesinde bulundurmaktadır. Katar Nakliye, Fas Nakliye, Lübnan Nakliye bölgelerimde de bizlere destek ve taleplerinizi iletebilirsiniz.

Ürdün Gemi Nakliyesi

Ürdün nakliye nasıl olur? Firmamız, Ülkemizin Mersin Ürdün gemi seferleri ile oluşturduğu rezervasyon ile müşterilerine zamanı iletmektedir. Daha sonra Mersin Limanımızdan kalkışı gerçekleşen RORO gemileri ile ilk durağı olan İsrail Haifa limanına ulaşır, orada ki gümrük işlemlerinden sonrası Ürdün limanına ulaşmaktadır. Gerçekleştirmiş olduğumuz Ürdün kara nakliyesi ve Ürdün denizyolu taşımacılığı ile Ürdün Nakliye Firmaları arasında yer almaktayız. 

error:
Tıklayarak yazın.
7/24 Destek Hattı
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara