info@hunaklojistik.com
|
+90 532 385 38 33 / +90 216 307 13 33 / +90 530 484 02 33
7/24 DESTEK

Kıbrıs Nakliye Fiyatları 2024

Hünak Lojistik

Kıbrıs Nakliye Fiyatları 2024

Kuzey Kıbrıs bölgesine taşımacılıklarına devam eden firmamız, komple, parsiyel, frigo ve lowbet (gabari dışı ağır taşımacılık), gümrükleme, antrepo, lojistik hizmetlerini sürdürmektedir. Kıbrıs nakliyat sürecini özümseyen deneyimli kaptanlarımız ve operasyon ekibimiz ile en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktayız. Kıbrıs’a nakliye yönetimi RO-RO gemiler ile taşınmaktadır. Mersin – Mağusa (Magusa) , Taşucu – Girne şeklindeki gemi seferleri düzenlenmektedir. Operasyon temsilcilerimiz Mersin Kıbrıs gemi seferleri müşteri yükleme programına göre rezervasyona dahil edilmektedir. Kıbrıs tır firmaları arasında olan Hünak Lojistik gerçekleştirmiş olduğu başarılar ile Kıbrıs Nakliye Firmaları bünyesinde yer almaktadır.  Mersin Kıbrıs nakliye, İstanbul Kıbrıs Nakliye Fiyatları ,  İzmir Kıbrıs Nakliye ve diğer illerimizde Kıbrıs Tır Fiyatları ve Kıbrıs nakliye fiyatları ne kadar ? Aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

İstanbul – KKTC : 2500 usd

Ankara – KKTC : 1700 usd

İzmir – KKTC : 2450 usd

KONYA – KKTC : 1500 usd

Mersin – KKTC: 1200 usd

Adana – KKTC : 1300 usd

Bursa – KKTC : 2300 usd

Kıbrıs Nakliye Firmaları

Firmamız, Kuzey Kıbrıs Nakliye hizmetinde ki tecrübesini uzun yıllardır sürdürmektedir. Uzman ve deneyimli kadrosu ile sürdürmektedir. Lojistik Firmaları Kıbrıs hattına sürekli taşımacılıklarını gerçekleştirmektedir. Kıbrıs’a ihracat yapan firmalar olarak Ülkemizden KKTC’ye sürekli bir sirkülasyon olmaktadır. Kıbrıs’a ev eşya taşımacılığı da yapan firmamız, Kıbrıs Evden Eve Nakliyat, KKTC Evden eve hizmetlerinde de bizlerden Kıbrıs’a eşya nakliye fiyatları, Kıbrıs ev eşyası nasıl taşınır ?Veya Kıbrıs’tan Türkiye’ye ev eşya taşımacılığı gibi konularda destek ve bilgi alabilirsiniz.

Kıbrıs Parsiyel Nakliye

İstanbul ve Mersinde bulunan depolarımız ile Kıbrıs’a eşya taşımacılığını gerçekleştirmekteyiz. Kıbrıs’a nakliye yapan firmalar arasında olan Hünak, depolama ve gümrükleme hizmetiyle de müşterilerine tam zamanlı hizmet vermektedir. Kıbrıs’a parça eşya taşımacılığı konusunda müşteri temsilcilerimizden güncel ve geniş bilgilere ulaşabilirsiniz. Kıbrıs Kargo Fiyatları, Kıbrıs’a eşya taşımacılığı vb. hizmetler için firmamızdan bilgi ve destek alabilirsiniz.

Kıbrıs’a Gemi İle Nasıl Gidilir ?

KKTC gemi seferleri hakkında operasyon ekibimiz ile güncel ve doğru bilgiye ulaşabilirsiniz.
Kıbrıs’a nakliye nasıl yapılır ? Haftalık olarak 3 kez çıkan Kıbrıs RO-RO gemileri ile Türkiye Kıbrıs taşımacılığı yapılmaktadır. Mersin Kıbrıs gemi fiyatları, Mağusa – Mersin gemi seferleri, Girne Taşucu sefer tarihleri, Taşucu Girne Feribot kaç saat, Taşucu Kıbrıs Feribot, Kıbrıs’a gemi ile nasıl giderim ? gibi akla gelebilecek bütün sorularınıza çağrı merkezi üzerinden bilgi alabilirsiniz.

error:
Tıklayarak yazın.
7/24 Destek Hattı
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara