info@hunaklojistik.com
|
+90 532 385 38 33 / +90 216 307 13 33 / +90 530 484 02 33
7/24 DESTEK

Almanya Nakliye Fiyatları 2024

Hünak Lojistik

Avrupa birliği ülkeleri arasında olan ve nüfus anlamında en kalabalık şehre sahip olan Almanya ülkesine taşımacılıklarımız tam hızımızla devam etmektedir. Almanya konum itibariyle Orta Avrupa da bulunmaktadır. Göç alımı anlamında Dünya’da ikinci sırada yer almaktadır. Almanya’nın başkenti Neresidir ? Berlin. Almanya’da asgari ücret 2024 ne kadar ?  Güncel olarak 1584 euro olmaktadır. Hünak Lojistik Almanya nakliye sürecini uzman ve deneyimli personelleri ile yönetmektedir. Almanya Nakliye Fiyatları veya daha kapsamlı olarak Yurtdışı tir Nakliye Fiyatları dünyada genel olarak yaşanan petrol fiyatının artması veya düşmesi sonucu değişkenlik göstermektedir. Almanya parsiyel nakliye fiyatları için Müşteri temsilcilerimizle gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmeler sonucu daha keskin bir sonuca ulaşmış olursunuz. Almanya şehirleri veya posta kodları ile varış noktasını bizlere ileterek uygun tekliflere ulaşmış olursunuz. İstanbul Almanya Nakliye, Mersin Almanya Nakliye, İzmir Almanya Nakliye, Ankara Almanya Nakliye ve ülkemiz he bölgesinden Almanya frigo nakliye, komple araç ve parsiyel imkanı sunmaktayız. Almanya  Nakliye Fiyatları ne kadar ? Aşağıda birkaç ülke için tekliflere ulaşabilirsiniz.

İstanbul Berlin Nakliye Fiyatı: 4000 eur

İstanbul Munich Nakliye Fiyatı: 3800 eur

Berlin İstanbul Nakliye Fiyatı: 2500 eur

Ankara Stutgart Nakliye Fiyatı: 250 eur

İzmir Nurnberg Nakliye Fiyatı: 4100 eur

Almanya Türkiye Nakliye Fiyatları güncel olarak müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek, firmalar olarak Yurtdışı nakliye ücretleri hesaplama konusunda daha rahat bilgiye ulaşabilirsiniz.

Türkiye Almanya Nakliyesi Nasıl Yapılır ?

20 Yıla yakın piyasa tecrübesi ve hakimiyeti sayesinde oluşturmuş olduğu güçlü bağlar ile lojistik taşımacılıklarına devam eden firmamız Avrupa Nakliye Firmaları arasında büyük bir ivme yakalamıştır. Bünyesinde araçlar ve yol hakimi kaptanları ile Türkiye Lojistik Firmaları meslektaşları arasında yerini almaktadır. Kapıkule sınır kapısı veya Hamzabeyli Sınır kapısından çıkan Araçlar takograf ve Avrupa Karayolu Yasalarına uygun bir şekilde devam etmektedir. Türkiye Almanya tır Nakliye Fiyatları sizler için en uygun ve doğru bir şekilde iletilmektedir. Almanya’ya nakliyat yapmak için firmalar ihracat için gerekli evrakları ve Avrupa kurallarına uygun tonajı uygun bir şekilde barındırmaktadır.

Almanya Parsiyel Nakliye

Almanya parsiyel çalışan nakliyeciler arasında olan Hünak, İstanbul depolarından düzenli olarak haftalık olarak hizmet vermektedir. Almanya’ya ihracat yapan firmalar tarafından komple araç satışı olmayan malzemeler için parça nakliye hizmeti vererek Almanya parsiye taşıma sürecini yönetmekteyiz. Almanya kara nakliye için transit süre 7-9 gün arasında değişirken, almanya parsiyel karayolu 10-12 gün arasında değişkenlik göstermektedir. Almanya parsiyel nakliye fiyatları yükün ebatına, ağırlığına göre değişmektedir. İzmir almanya parsiyel veya ankara almanya parsiyel talep eden müşterilerimiz için iç nakliye aracımızı yönlendirerek İstanbul depomuzdan çıkışları gerçekleştirmekteyiz. Navlun fiyatları konusunda Türkiye’den Almanya’ya nakliye fiyatları için uygun teklifleri iletmekteyiz. Yurtdışında ki müşterilerimizde firmamızla iletişime geçerek Almanya Türkiye parsiyel yük fiyat için uygun tekliflere sahip olabilirler. Almanya Lojistik firmaları kategorisinde yer almaktayız.

https://hunaklojistik.com/almanya-nakliye-fiyatlari-2024/

https://hunaklojistik.com/almanya-nakliye/

error:
Tıklayarak yazın.
7/24 Destek Hattı
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara