info@hunaklojistik.com
|
+90 532 385 38 33 / +90 216 307 13 33 / +90 530 484 02 33
7/24 DESTEK

Kazakistan Nakliye Fiyatları 2024

Hünak Lojistik

Kazakistan Nakliye Fiyatları 2024

Kazakistan, Orta Asya ve Doğu Avrupa’da yer alan 7 bağımsız Türk devletlerinden biridir. Resmi adıyla Kazakistan Cumhuriyetine nakliyat sevkiyatlarımız devam etmektedir. Türki Cumhuriyetlerine çalışan nakliye firmaları arasında olan Hünak Kazakistan nakliye sürecini de uzman ekibiyle yönetmektedir. Kazakistan tır Nakliye Fiyatları Rusya- Ukrayna Savaşı sonrasında değişiklik meydana gelmiştir. Kazakistan yol güzergahı, geçiş ücretleri ve dünya geneli artan petrol fiyatları Kazakistan nakliyat fiyatları artışına sebep olmuştur. Ülkemizin her bölgesinden araç imkanı sunan firmamız, İstanbul Kazakistan nakliye, Mersin Kazakistan nakliye, İzmir Kazakistan nakliye yapmaktadır. Firmamız Ankara Kazakistan Nakliye Firmaları içinde önemli yer edinmiştir. Müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçip Kazakistan Yük Borsası veya Kazakistan yük talebi için navlun talebi oluşturabilirler. Türkiye Kazakistan Nakliye Fiyatları güncel olarak değişkenlik göstermektedir.

İstanbul Çimkent Nakliye Fiyatı: 5500 usd

İstanbul Almatı Nakliye Fiyatı: 5450 usd

Ankara Nur- Sultan Nakliye Fiyatı: 5500 usd

Çimkent İstanbul Nakliye Fiyatı: 3000 usd

Mersin Kazakistan Nakliye Fiyatı: 5600 usd

Kazakistan nakliye fiyatları için temsilcilerimizden bilgi alabilir, Kazakistan satılık tır veya Kazakistan dönüş tırları hakkında güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kazakistan Nakliye Firmaları

Kazakistan ülkesine çalışan nakliye firmalar olarak hemen hemen aynı çıkış kapılarını kullanmaktayız. Kazakistan’a nasıl gidilir ? Kazakistan karayolu nakliye taşımacılığı Gürcistan üzerinden geçiş şeklinde yapılmaktadır. Veya Azerbaycan üzerinden Kazakistan’a varış olmaktadır. Türkiye Kazakistan Lojistik firmaları listesinde yer almaktayız. Yaz ve kış aylarında taşınan soğuk sebze ve meyve, yumurta gibi gıdalar için frigofirik araçları bünyesinde bulundurarak Kazakistan Frigo Nakliye sürecini yönetmekteyiz. Geniş skalamız ile Kazakistan nakliye işlemini yönetmekteyiz.

Kazakistan Parsiyel Nakliye Fiyatları

Kazakistan’a ihracat yapan firmalar ürünlerine parça şeklinde veya numune olarak alıcıyla anlaş olabilirler. Bu gibi durumlar için Kazakistan parsiyel çalışan firmalar olarak ürünleri birden fazla müşterilerin yüklerini tek bir araçlar çıkartabilmekteyiz. Kazakistan parsiyel nakliye fiyatları için uygun fiyat politikası sunan firmamız, zamanında ve güvenli teslimat sağlamaktadır. Kazakistan parsiyel nakliye operasyon ekibimiz ile yönetilmektedir. Bölge ve dil hakimi bilen deneyimli kadromuz ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktayız. Kazakistan’a tır kaç günde gider ? Kazakistan karayolu nakliye transit süre 12-14 gün arasında değişirken, Kazakistan parsiyel nakliye süresi 14-16 gün arasında teslimat planlanmaktadır.

error:
Tıklayarak yazın.
7/24 Destek Hattı
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara