info@hunaklojistik.com
|
+90 532 385 38 33 / +90 216 307 13 33 / +90 530 484 02 33
7/24 DESTEK

Romanya Nakliye Fiyatları 2024

Hünak Lojistik

Romanya Nakliye Fiyatları 2024

Bulunduğu konum itibariyle Orta, Doğu ve Güneydoğu Avrupa’nın kesişimin de yer almaktadır. Komşu ülkelerine (Ukrayna, Moldova, Macaristan, Sırbistan, Bulgaristan, ) göstermiş olduğumuz aynı başarı ve özveri ile devam etmekteyiz.  Romanya’nın başkenti Bükreş olmak üzere diğer illerine nakliye taşımacılıklarımıza devam etmekteyiz. Hünak Lojistik, Romanya nakliye sürecini uzman ekip ve profesyonel kadrosu ile sürdürmektedir. Romanya başkenti Bükreş olmak üzere diğer illerine komple, parsiyel, frigo, sal kasa, gabari dışı ağır nakliye (lowbed) olmak üzere taşımacılıklarımızı gerçekleştirmekteyiz. Romanya nakliye fiyatları güncel konusunda kriterler yükleme, varış, yük cinsine göre değişmektedir. Romanya nakliyat fiyatları konusunda Ülkemizin her ilinden araç imkanı sağlamaktayız. Operasyon ekibimiz ile ilerlediğimiz başarı sayesinde UND Romanya kategorisinde yer almanın sevincini yaşamaktayız. Türkiye Romanya Nakliye fiyatları ne kadar ? müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilir fiyat listesine ulaşabilirsiniz. İzmir Romanya Nakliye, İstanbul Romanya Nakliye, Ankara Romanya Nakliye, Bursa Romanya Nakliye, Adana Romanya Nakliye ve diğer illerimizde fiyat ve araç imkanı sağlayabilirsiniz.

İstanbul – Bükreş: 3200 euro

Ankara – Bükreş: 3450 euro

İzmir- Bükreş : 3500 euro

İstanbul – Cluj: 3450 euro

Ankara – Cluj: 3550 euro

İstanbul- Köstence: 2950 euro

Romanya Nakliye Firmaları

Romanya kara nakliye taşımacılıklarında tonaj önemli bir unsurdur. Avrupa karayolu yasaları gereği  22500 kg geçilmemektedir. Romanya Lojistik Firmaları genel olarak Kapıkule çıkış kapsını kullanmaktadır. Romanya nakliye süresi ne kadar ? Gümrük kapı sıraları olmaksızın 3-5 gün arasında gerçekleşmektedir. Romanya karayolu Nakliye için uzun yıllardır piyasa hakimi bilen, tecrübesi ile isminden söz ettiren Hünak Lojistik, Romanya tır Nakliye Firmaları bünyesinde yer almaktadır. Romanya ihracat yapan firmalar talepleri genellikle inşaat malzemeleri, demir ve çelik aksamları vb. paletli malzemeler olmaktadır. Web sitemiz üzerinden, Romanya yük arıyorum ilanı vererek bizlerle iletişime geçebilirsiniz.  

Romanya Parsiyel Nakliye

Türkiye Romanya lojistik taşımacılıklarında komple araç yükü olmadığı sıralarda parça taşımacılık durumuna yönelmeye geçiliyor. İstanbul depolarımızdan çıkışlarımızı gerçekleştirdiğimiz Romanya bölgesine düzenli parsiyel çıkışlarımız mevcuttur. Romanya frigo nakliye imkanımızda hizmetimizde mevcuttur. Romanya’ya ihracat yapan firmalar istediğimiz bilgiler ürünün en boy ve yüksekliği ve tonajı olacak şekilde gerçekleşmektedir. 

error:
Tıklayarak yazın.
7/24 Destek Hattı
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara