info@hunaklojistik.com
|
+90 532 385 38 33 / +90 216 307 13 33 / +90 530 484 02 33
7/24 DESTEK

İtalya Nakliye Fiyatları 2024

Hünak Lojistik

İtalya Nakliye Fiyatları 2024

Çıkış ülkesi ile varış ülkesi arasındaki km unsuru fiyatların oluşmasında önemli unsurdur. Bu sebepten ötürü Türkiye’den İtalya’ya nakliye fiyatları değişkenlik gösterebilir. Örneğin; İstanbul İtalya nakliye bedeli ile İzmir İtalya nakliye bedeli değişkenlik gösterebilir. İtalya Türkiye Navlun Fiyatları ya da İtalya TIR fiyatları da bu sebepten ötürü farklılıklar gösterebilir. Gıda maddelerinde frigo nakliye fiyatları ve kuru yüklere özel tenteli tır fiyatını bize sorabilirsiniz. Haftalık olarak çıkışlarımızı İstanbul depolarımızdan sağlamaktayız. Depolarımıza ulaşamayan malzemeler içinse iç nakliye aracını tahsis eden firmamız, fabrika yüklemeli olarak anahtar teslim taşımacılığı yapmaktadır. Roma- İstanbul, Milano-Mersin, Venedik-İzmir kısacası ülkemizdeki her şehirden İtalya’ya ya da İtalya’daki her yerden ülkemizdeki her yere nakliye hizmeti vermekteyiz. İtalya’ya nakliye nasıl yapılır? İtalya’ya nasıl gidebilirim ?
Türkiye’den yüklenen tırlar, Pendik limanından kalkan RO-RO Gemiler ile Trieste limanına varış yapar, gümrükleme işlemlerin ardından tırlar boşaltma adresine doğru yola çıkar. İtalya ithalat taşımacılığı yine aynı şekilde olarak, yüklenen tırlar Trieste limanından çıkış yaparak Türkiye’ye ulaşmaktadır.

İtalya Nakliye 2024

İtalya, Güney Avrupa’da, büyük ölçüde İtalya Yarımadası üzerinde yer alan bir ülke. Akdeniz’in en büyük iki adası Sicilya ve Sardinya’ya sahip olan ülkenin başkenti Roma’dır. İtalya Türkiye arası nakliye firmaları arasında da önemli yer edinen firmamız, uzman ekibiyle birlikte sizlere her daim en iyi hizmeti vermektedir. Hizmet ilkelerimiz arasında olan “güvenli ve zamanında teslimat” mottosu ile İtalya’ya nakliye yapan firmalarda da başı çekmektedir. İtalya karayolu Nakliye, İtalya parsiyel taşımacılık, İtalya komple taşımacılık, İtalya denizyolu taşımacılık, İtalya frigo taşımacılık ile sizlere hizmetler vermekteyiz. 

İtalya Parsiyel Nakliye

İtalya lojistik firmaları içerisinde olan firmamız, hizmetini daha da genişleterek parsiyel taşıma hizmetini de bünyesinde bulundurmaktadır. İstanbul depolarımızdan düzenli olarak çıkan İtalya parsiyel hizmetimize taleplerinizi iletebilirsiniz. İtalya parsiyel nakliye fiyatları malzemenin boyu ve ebadına göre değişmektedir. İtalya Parsiyel TAŞIMACILIK konusunda da sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. İtalya’ya tır kaç günde gider ? Soruları üzerine Komple taşımacılık 5-7 gün arasında değişkenlik göstermektedir. İtalya partial taşımacılık ise; 7-9 gün arasında hesaplanmaktadır. 

error:
Tıklayarak yazın.
7/24 Destek Hattı
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara