info@hunaklojistik.com
|
+90 532 385 38 33 / +90 216 307 13 33 / +90 530 484 02 33
7/24 DESTEK

Bulgaristan Nakliye Fiyatları 2024

Hünak Lojistik

Bulgaristan Nakliye 2024

Bulgaristan, Balkanlar’da yer alan ülke. Batıda Sırbistan ve Kuzey Makedonya, doğuda Karadeniz, kuzeyde Romanya, güneyde Yunanistan güneydoğuda Türkiye ile çevrilidir. 110.994 kilometrekarelik yüz ölçümüyle Avrupa’nın en büyük 16. ülkesidir. Başkenti Sofya olan ülkenin nüfusu 7 milyona yakındır. Türkiye Bulgaristan nakliye firmaları arasında önemli yer edinen Hünak Lojistik, uzman ekibiyle birlikte sizlere her daim en iyi hizmeti vermektedir. Hizmet ilkelerimiz arasında olan “güvenli ve zamanında teslimat” mottosu ile Bulgaristan parsiyel nakliye, Bulgaristan karayolu nakliye, Bulgaristan komple taşımacılık, Bulgaristan frigo taşımacılık gibi hizmetler vermekteyiz. 

Bulgaristan Nakliye Fiyatları 2024

Çıkış ülkesi ile varış ülkesi arasındaki km unsuru fiyatların oluşmasında önemli unsurdur. Bu sebepten ötürü Türkiye Bulgaristan nakliye fiyatları değişkenlik gösterebilir. Örneğin; İstanbul Bulgaristan Nakliye ile Edirne Bulgaristan Nakliye İzmir Bulgaristan Nakliye fiyatları değişkenlik gösterebilir. Bulgaristan Nakliye Fiyatları İstanbul Bulgaristan Nakliye Fiyatları bu ve bunun gibi sebeplerden ötürü değişkenlik gösterebilir. Gıda maddeleri, dondurma, sebze ve meyve için frigo nakliye fiyatları ve kuru yüklere özel tenteli tır fiyatını bize sorabilirsiniz. Haftalık olarak çıkışlarımızı İstanbul depolarımızdan sağlamaktayız. Depolarımıza ulaşamayan malzemeler içinse iç nakliye aracını tahsis eden firmamız, fabrika yüklemeli olarak anahtar teslim taşımacılığı yapmaktadır. Sofya-İstanbul, Edirne-Varna kısacası ülkemizdeki her noktadan Bulgaristan’a ihracat, Bulgaristan’daki her şehirden Türkiye’deki her yere ithalat yapmaktayız. Türkiye Bulgaristan nakliye veya Türkiye Bulgaristan yükleri için detaylı bilgi almak isterseniz çağrı merkezimizden 7/24 detaylı bilgi alabilirsiniz. Bulgaristan’a nasıl gidebilirim? Karayolu ile Kapıkule Sınır kapısından direkt geçiş yapılmaktadır.

Bulgaristan Parsiyel Taşımacılık

Bulgaristan lojistik firmaları ile aynı zamanda Bulgaristan tır firmaları içerisinde olan firmamız hizmetini daha da genişleterek parsiyel taşıma hizmetini de yapmaktadır. İstanbul depomuzdan düzenli olarak çıkan Bulgaristan parsiyel hizmetimize taleplerinizi iletebilirsiniz. Bulgaristan parsiyel nakliye fiyatları malzemenin ölçü birimine göre değişmektedir. Bulgaristan transit süre olarak 2-4 gün arası olarak bilinmektedir.  

error:
Tıklayarak yazın.
7/24 Destek Hattı
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Hemen Ara